Typiskt ironiskt

20120621-081420.jpg

Semester och förkyld. Slappna av är livsfarligt. Gör inte det även om du prompt måste, särskilt inte om du har haft vansinnigt mycket att göra den senaste tiden och tror att du kan belöna dig med lite skön ledighet runt midsommar, träffa goda vänner och bege sig till en paradisö, för då säger kroppen stopp i lagens namn! Den gubben går inte.

Du ska väl inte tro att det ska vara så lätt, nej och åter nej. Ska du slappna av ska du göra det ordentligt, inte som ovanstående beskrivning utan ORDENTLIGT. Du ska helst få ont i halsen, gärna täppt i näsan och orkeslös så att du måste ligga i sängen. Midsommarfirande i goda vänners lag, pyttsan säger bacillerna och ordinerar dig till sängliggande och hosta så att det ekar i hela plåtskåpet.

Joråsåatt. God morgon torsdag, slemhosta, halsont och snuva. Typiskt att du skulle besöka mig just nu, jag ska nog finta bort dig ska du se. När vi passerat bron räknar jag med att du och dina elaka baciller stannar på fastlandet och aldrig mer återkommer, för nu har jag ju för tusan semester!

Kommentarer

 • Lucy Luke säger:

  Men damn! Ja well, krya på dig och happy vacation ändå E. Och hälsa Öland. Suck vad jag längtar….

  Den 21 juni 2012 kl. 10:16
 • Linda säger:

  Men fyyy va trist Eva!!! Krya på dig snabbt nu så att du är pigg och allert imorgon!!! GLAD MIDSOMMAR på dig!

  Den 21 juni 2012 kl. 23:15
 • Anna säger:

  Hej! Var har du handlat dina fina rullskridskor? Jätte bra blogg förresten! 🙂

  Den 16 november 2012 kl. 21:12
 • Eva säger:

  Hej Anna!

  Tack så jättemycket för din kommentar!
  Dessvärre är det så klyschigt att min mamma köpte dem i New York till mig typ 92, nu agerar de endast inredningsdetalj, men jag har åkt runt på dem som bara den. Hoppas att du hittar liknade på loppis eller nåt om du önskar dig sånna 🙂

  Ha det fint!
  Bästa hälsningar
  Eva

  Den 18 november 2012 kl. 21:38

Kommentera