Två veckor frisk luft

Nu är det bara två veckor kvar innan jag lämnar de härliga barnen och den fantastiska gården förskolan har, jag kommer bli en kontorsråtta som kippar efter andan och frotterar mig i försäljning och framtidstro. Men den friska luften alltså, den ger mig ro.

Bara på de här tre dagarna som jag tillbringade i Göteborg på Input Interiörs huvudkontor kom jag fram till vad jag kommer sakna mest med arbetet som förskollärare, förutom barnen förstås, så är det ju att vara ute. Utomhus. Förhoppningsvis hinner jag pinna iväg några meter på min lunchrast på nya jobbet, men det är förstås inte säkert. Jag får lägga den friska luften i en burk och inhalera när det kniper.

Men jag vänjer mig så klart, fast från att vara ute dagarna i ända och endast gå in för att äta lunch kommer det nu bli tvärtom, gå ut för att äta lunch och sitta inne för att arbeta och förhoppningsvis göra stordåd.

Innan tåget tog mig hem igen hann jag insupa Göteborgsluften, snacka lite med en Trut och fotografera ännu mer finheter. Fast nu får det räcka med designade finheter för en stund, jag återgår till naturligt vackra skönheter, Frank och egotripper. Jag har kopplat in affärssystemet i hjärnan och hoppas på att en tredagarsutbildning ska ge mig en bra start som inredningssäljare.

Men först lite mer dagisfröken och frisk luft.

Kommentera