Turkosa stänk

Under de två senaste veckorna har penslarna ofta varit fulla av färg. Jag har spritt ut mig i hela lägenheten. Trots det förtjusiga (finns ordet förtjusiga? Kände att det inte räckte med att beskriva rummet som tjusigt, utan mer som en förtjusning), kontoret/ateljén så valde jag att måla en tavla på golvet i vardagsrummet. Det är nämligen så att solens strålar inte letar sig in i ateljén förrän på kvällen.

Nu har jag tvättat penslarna och levererat tre tavlor inom loppet av två veckor. Visserligen var det bara en av dessa tavlor som krävde min fullständiga konstnärsådra. De övriga två var roliga men med mindre utmaning.

Här får ni se tavlan med mer tankeverksamhet bakom, den som målades liggandes på golvet i vardagsrummet och som lämnade turkosa stänk på golvet, från frihetsgudinnan…

Kommentarer

 • Lova säger:

  Du borde göra såna bilder som sitter i taket hos tandläkarna! Sitter de fortfarande där? (Var så längesen jag var hos tandläkaren.) De var alltid så fulla med olika saker att man fick fantisera om allt som skedde. Så tycker jag att det är med denna bilden också.
  Jag har föresten länkat till din sida från min sida lovakopp.webs.com. Titta gärna in. 🙂

  Den 10 september 2010 kl. 17:05
 • Eva säger:

  Tack Lova!
  Å du, jag har funderat på det där. Jag tror lite grann att det är så att jag blev inspirerad av bilderna hos tandläkaren, jag hade en tendens att besöka dem ganska ofta när jag var liten, så kanske är det därför som mina bilder är som planscherna hos tandläkaren. Jag vill ialf att det inte ska vara helt uppenbart på en gång, vad som är med i tavlan, det ska vara lite som en skattkarta 🙂

  Den 14 september 2010 kl. 22:08

Kommentera