Turkos vår

Eller i alla fall turkosa gummistövlar, för det har jag nämligen precis köpt på Heppo.se. Dessutom hade jag fått en rabattkod från CDON, på 200 kr, jo jag tackar ja! När det är 10 grader varmt ute och småregn känns det som en bra investering.

Egentligen ville jag ha ett par gula gummistövlar, för jag har haft det innan men det är hål i dem nu. Kom i och för sig på att jag kan laga hålet med en cykelslangslagning eller silvertejp som pappa Pohlman gjort på ett par andra stövlar. Inte så snyggt dock. Jag hittade nämligen inga gula som föll inom min gummistövelbudget.

Men för säkerhets skull har jag alltså köpt ett par nya turkosa. Vilket för mig innebär att jag behöver minst en matchande accessoar, för annars spricker lite av min image. Fast en byrå är ju lite tungt att bära på och en kanin skulle vara roligt, men tror att jag får nöja mig med nagellack och på sin höjd en matchande scarf eller mössa.

Så nu har jag klippt och klistrat lite och blivit alldels snurrig i huvudet, men öronen känns bättre, bara halsen som fortfarande inte är samarbetsvillig. Så en slappsöndag i cyberspace funkar fint för fröken. Och snart är jag fru.

 

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Och dendär byrån kanske är den finaste byrån som finns. Jag har sett att den även finns i rosa… Aj.

    Den 3 april 2011 kl. 16:47

Kommentera