Turkos Ben & Jerry’s

Tydligen kan man kalla sin första bröllopsdag för navelluddsbröllop. Roligt. Det firade vi i alla fall med sushi och en ny smak av Ben & Jerry’s. Fast jag köpte med en Phish Food också för säkerhets skull.

Men innan jag gick på glassen målade jag om en kökspall från IKEA. Jag tänkte att den skulle vara helt svart först, men fick för mig att turkost vore fint, som ett komplement till det röda i köket. Så nu är första lagret målat, benen ska däremot få svarta tassar. Imorgon ska pallen bli klar. Färgen köpte jag så klart på stans bästa färgbutik, Magnussons.

Så när myggen började komma på altanen där jag målade ansåg jag mig klar och gick in och började äta glass istället. Phish Fooden får jag spara, för jösses vad god den där var. Jag säger yummy, yummy, I got love in my tummy…

Kommentera