Tupplur och tulpaner

I blomMagnoliaStå uppThe tulpanVackerHavet
Om vi säger såhär, Frank lurade upp mig med sitt jollrande för att sedan beställa in det andra glaset mjölk och somna över kioskdisken. Jag åt gröt utan mjölk, inte jättegott, blev proppmätt och satte mig vid datorn med Frank i knät.

Så nu är det han som tar en tupplur och jag som tittar på tulpaner. Svårt att själv somna om när kiosken är öppen på vid gavel och dessutom i sittande position framför datorn. Men äsch, snart svidar vi om och går ut i det fina vädret, Frank får byta kioskdisken till barnvagnen och jag får gnugga ur sömnen ur ögonen och insupa solenergi. Jajamensan, så får det bli.

Och är det så att ni inte har tagit er till Stadsparken för att exempelvis titta in tulpanhavet och de snart överblommade magnoliorna så tycker jag att ni ska passa på. Det är väldigt fint.

Bara så ni vet.

Kommentera