Tummen upp för snyggt datum

20121212-220615.jpg20121212-220622.jpg20121212-220632.jpg20121212-221256.jpg20121212-222312.jpg

God morgon alla pepparkaksgubbar och gummor, tomtemor , tomtefar och tomtenissar, lucior och stjärngossar. Och alla ni andra. I dag är det inte ett lika snyggt datum som igår, men det gör inget för den här veckan är bra. Det var ju det jag sa. I tisdags fick jag reda på att jag klarat de första två kurserna, VG i en och G i den andra. High five!

Igår hade mamma och jag julbak nummer två och idag är det lucia och jag ska till jobbet och hälsa på alla gulliga, härliga ungar, åh vad jag saknar dem och mina bästa kollegor. Så ni ser, det är en bra dag trots att termometern visar minus 21 grader.

Och den där tummen, stackars mor skar sig lite igår, som tur var hittade jag världens snyggaste pop-plåster, dock inte så funktionellt, men för stunden tjusigt och tummen upp för det snygga datumet. V kan kalla det marschdatumet, för mamma och jag marscherade runt i köket och bakade en ny omgång av biscotti, gjorde knäck och ischoklad. 1 2, 1 2, 1 2… Mamma griljerade skinka till lunch och jag stånkade och stönade på kökssoffan en stund. Det är lite ansträngande att vara en marscherande gravid baksoldat.

Och sen styre jag upp pepparkakor, hittade ingen bakskrapa så en isskrapa med värmande handtag fick duga. Mer om julbaket senare. Och sen var jag till jobbet och pyntade lite innan jag fick finfint besök av bästa A-E. Och ser ni vilket tjusigt julkort hennes son har ritat, jag trodde att det var ett köpekort. Heja för ritande barn!

Men nu ska jag leta rätt på min luciaoutfit eller egentligen vilken outfit som helst som jag får plats i, sen blir det sankta lucia för hela slanten.

På återseende gott folk och trevlig lucia!

Kommentarer

  • Anna-Eva säger:

    Tack för att jag fick komma och hälsa på, trots att vi var trötta båda två 🙂 glömde säga att honungen också är ”hemmagjord” , av min pappa, eller rättare sagt, av pappas bin. Ha en underbar luciadag. Kram AE

    Den 13 december 2012 kl. 10:01

Kommentera