Tu man hand

I går var jag bjuden till Stina, vi drack vin och åt god mat och pratade om livet. På tu man hand. Innan discodängorna ekade högt var det inte helt bestämt att vi skulle gå vidare till ett av stadens dunkande dansgolv. Men så blev det. Och när jag sätter igång min lista med disco så att hälften vore nog är det förstås väldigt svårt att sitta still, att ens stå still till dess rytm går inte. Så vi stuffade oss svettiga av spontandans.

Och med ett par kilklackar kunde jag minsann sträcka mig över ynglingar och lammkött. Ha. Att Stina och jag dessutom fastnade på en vimmelbild är humor. Vi tittade på varandra och ryckte på axlarna och tänkte, tjaa, spela roll. Vuxna kvinnor på vimmelbild. Yeah well.

Äsch. Vi hade en rolig afton och jag dansade glatt i brorsans gamla t-shirt som mamma köpte till honom när hon var i New York 1991. Snacka om återvinning.

I dag däremot blir det sittdans på kontoret och packning inför flytt.
Det blir bra. Skön söndag.

Kommentarer

  • Stina Engström säger:

    åååå va trevlig afton vi hade du å jag Evis!!!! Mitt hem i din blogg -vilken ära!!! Va fint å gott det ser ut må ja säga 😀

    Den 19 februari 2012 kl. 12:38
  • Eva säger:

    Ja det var banne mig en bra afton i ditt fina hem med grymt god mat! Tack så mycket 😉

    Den 19 februari 2012 kl. 12:42

Kommentera