Trubbel i kreativiteten

(Bild från google).

Såhär är det, för nästan tre veckor sedan beslutade sig två inbrottstjuvar för att de skulle bryta upp fönstret i ateljén, klättra in och ta allt som det tyckte var lämpigt att ta med sig. Bland annat min dator.  Och det som är mest irriterande är att jag inte hade säkerhetskopierat något (ja, jävligt korkat, men tror du att det kommer klättra in en tjuv genom ditt fönster?).

Jag tänkte att jag inte skulle skriva något om det här, för att det är precis som i nedanstående inlägg lite av att vika ut sig, men för fasen. De gick in i vårat hem, snodde en del av mitt företag och en gnutta kreativitet. Så pass mycket att jag inte riktigt kan komma igång med min färgglada och finurliga sida förrän jag har fått dessa ord ur mig. Jag vill skriva och berätta om en massa saker, men det är som om de snodde mina välformulerade meningar.  Och jag har varit förbannad. Så vansinnigt förbannad. Men det börjar gå över nu. Vi har byggt om ateljén till en fängelsehåla med vallgravar fulla av ilskna, hungriga krokodiler, så nu är det märkligt nog så att jag är tacksam för att de inte förstörde något och för att de inte var några konsttjuvar.  Men ändå, tänk om de skulle vara lika snälla som tjuven som snodde professorns dator i Umeå

Och vet ni, från och med nu kommer jag bli säkerhetskopieringens drottning. Så det så.


Kommentera