Tröttmössor

Bild 2013-02-11 kl. 09.58 #2

Idag är Frank och jag två tröttmössor, han levde nämligen rövare inatt. Hittills har nätterna varit smärtfria men inatt ville han tydligen utmana Malena Ernman, vilket jag inte stöttade helt utan istället försökte tysta ner med allsköns halvtaskiga vaggvisor och all kärlek jag har. Det gick väl sådär, det enda som fungerade var happy hour i mjölkkiosken. Men det kändes som om mjölken sinade och att jag inte alls räckte till, vet att mjölken inte kan ta slut, men what to do?

Väldigt ledsamt när jag inte kan trösta honom helt. Min teori är att det är lite tjall i magen, han tar nämligen i som om han skulle blåsa upp den största ballongen ni kan tänka er, med rumpan…men jag vet inte, han kanske bara vill tutta. Men det drar ju i hela bröstkorgen på mig, kroppen blir rastlös och det bränner i sugrören och jag vill ju bara att vi ska sova sött. Vad har ni för teori och vad ska jag undvika att äta för att inte upprepa detta mönster?

Nu sover han i och för sig på mig så jag kanske också ska nicka till lite.
Yeah well. Hoppas att ni har en bra dag!

Kommentarer

 • EvaLena säger:

  Nämen titta där… vilken söting 🙂 Eller ja två st sötingar 🙂
  Ville bara säga att min mjölk sinade efter bara mindre än 2 månader 🙁 Så full fräs till Usö mitt i natten för att få lite ersättning så att vi klarade oss tills morgonen, för på den tiden var allting stängt på nätterna 🙂
  Hoppas att ni har det bra / Massa Kramar till er alla.

  Den 11 februari 2013 kl. 14:30
 • Knaada säger:

  Ett sent men väldans hjärtligt grattis till er fantastiske Frank! 🙂

  All lycka till er och fingossen!

  Den 11 februari 2013 kl. 17:02

Kommentera