Tröstshopping…

Kläder från HM, Lindex och Zara.

Igår sov jag som bekant i stugan för att förebygga smittspridning av det vidriga kletet i ögonen. På riktigt så är det som att ha en pinne i ögat, inget jag rekommenderar. Ögat blir rött, irriterat och man blir svullen som fasen. Och de gör ont och kliar värre än första myggbettet.

Idag är det kanske marginellt bättre men eftersom systern på vårdcentralen hade rätt i sin sak så har det drabbat båda ögonen, som tur är inte samtidigt, då hade jag brutit ihop på riktigt. Så nu är högra ögat brukligt och det andra grumligt som bara den. Och med tanke på att pappa Pohlman hör till den mer omhändertagande sorten så vill inte han att jag ska vara själv i en stuga i skogen så därför har jag förflyttat min karantän hem till mamma och pappa. Lite tokigt kan man tycka eftersom ögonfluss som sagt är väldigt smittsamt, men vill gubben ha det så, så får gubben ha det så. Jag hoppas förstås att ingen får det här. Och det är förstås skönt att bli lite omhändertagen när man är enögd.

Men för att komma på lite bättre tankar har mamma och jag tröstshoppat lite vårkläder till Frank. Jag klickade in på HM, Lindex och Zara och lyckades få syn på en hel del finheter med mitt brukliga öga och vips så är ordern bekräftad och snart på väg till en brevlåda nära mig. Så himla fiffigt.

Och visst kommer han bli fin, gossen?! Tänk er Franken i kavaj, sneakers och hatt. Jag dör sötdöden i tanken. Men nu ska jag försöka sova utan att slita ut ögat och önska mitt hårdaste att det här är över till imorgon för vet ni, imorgon kväll ska nämligen mannen och jag på konsert. First aid kit. Det vill jag ju inte missa.

Yeah well. Sov gott och tack mamma och pappa för tröstshoppingen!

Kommentera