Träningsfrisk

Oja. Nu anser jag mig så träningsfrisk att jag ger mig på det där med träning i spridda skurar på ÖKK igen. Och jädrar vad gött det är som Tabita skulle sagt. Men idag när Gurra körde skiten ur mig trodde jag på riktigt att han skulle bli tvungen att bära ut mig i bilen. Vi tränade ben och rygg. Plus en rysare på slutet som gick sådär, för er som följer mig på Instagram vet ni ju redan hur det såg ut…

På första övningen när vi gjorde ben lyckades jag förstås fastna i maskinen och få ett hål i rumpan på brallorna. Trubbel. Och nej, jag hade inte precis mamelucker på mig under. Som tur var hade jag så rackarns prickiga brallor att ett extra litet hål med vit rumpa inte gjorde varken till eller från, men känslan när jag låg där på mage med ändan i vädret och spände ben och röv var väl sisådär. Som om jag låg med rumpan bar. Liksom. Tänk om jag hade haft svarta brallor, inte bra. Men jag körde vidare med hopp om att hålet inte skulle utvidga sig.

Yeah well. Ett hejdundrande träningspass blev det och på slutet så skulle jag göra en minut plankan med knäknyck eller vad man ska kalla det, sen direkt en minut armhävningar och sist en minut vanliga plankan. Instafilmen alltså. Det var jordbävning på mina ben och en planka som gått av på mitten och såg ut som en kon men jag gjorde mitt bästa och imorgon kommer jag väl inte kunna röra mig.

Om jag kan röra mig ska jag kliva upp på en sån där läskig våg igen och så ska vi se om jag blir yngre eller äldre än 45 år den här gången. Spännande. Bäst att tant sover nu då.
God natt raringar!

 

 

Kommentarer

  • Gurra säger:

    Asså vad är ett litet hål i brallan när man jagar beach2014?? 😉

    Den 25 februari 2014 kl. 08:42
  • Eva säger:

    Det är iofs sant Gurra, så länge det är ett litet hål så är det ju skit samma 😉

    Den 27 februari 2014 kl. 19:02

Kommentera