Träning utan kost…

Jomenvisst

Nej, det är inget framgångsrecept precis. Visserligen skötte jag mig hyfsat förra veckan, men hittills har bara Frank tränat i sitt babygym den här veckan (ja, det är bara tisdag) och jag har väl mest ätit äpplen och funderat på om jag behöver nya brillor. Typ.

Sen har jag spatserat i solen och svettats lite bland skåpstommarna i köket och övertygat mig själv om att det är okej att sova istället för att gå upp kl 6 och gnissla sig svettig på crosstrainern, så jag har helt sonika somnat om tillsammans med Frank. Och så får det vara ibland. För som sagt, det är förbannat skönt att sova.

Så summan av kardemumman efter förra veckans motion är att jag håller mig på en matchvikt strax under 70 kg med ett midjemått på 78 och träningen var som följer;

Måndag: Rask promenad med Frank i babybjörnen, 4,5 km + plankan 3 x 1 min.
Tisdag: Crosstrainer 15 min + 3 magövningar från Olgas bok.
Onsdag: Promenad 2 km. Gymmet; körde igenom hela kroppen + plankan 3 x 1 min.
Torsdag: Crosstrainer 30 min. Tabata; armhävningar, triceps, 2 magövningar och plankan.
Fredag: Crosstrainer 30 min. Tabata; armhävningar, utfall, benböj, 2 magövningar.
Lördag: Vilodag.
Söndag: Vilodag

Tabata är väl typ ett annat ord för tidtagning, eller inte vet jag så noga. Roligare om man tänker på Tabita. Men grejen är väl den att du gör dina övningar i 20 sek och sen vila 10 sek och sen på’t igen. Jag har valt fyra övningar och kört tre repetitioner av varje övning gånger 20 sek. Sen är det inte mer med det. Och även om det låter lite så tro mig, jag blir svettigigare genom det än att lyfta stockar på gymmet. Så jag fortsätter variera lite och hoppas på mirakel till sommaren, eller okej, sensommaren.

Men nu ska jag nog lägga till några timmar skönhetssömn innan morgondagens utmaningar.

Så, sov gott godingar!

Kommentera