Torsdagstics med cirkusinslag

Snyggt hörnTyngdlyftningByta platsOmmöbleratPlatsvyteHjortcirkusVimplarna är från Lagerhaus.

Nu när jag börjar känna Frank mer och mer och vet att han sover en si så där tre timmar på förmiddagen så kan jag ju passa på att utföra diverse hushållsysslor (ja, det vore smart att sova själv då, men idag blev det inte så). Så idag städade jag, igen. Rackarns i min lilla låda vad dammigt det blir fort, änglatofflorna dansar glatt i solens strålar och jag suckar över deras närvaro. Men nu är det färdigdansat för idag.

Dessutom har jag möblerat om med hopp om att Frank ska vilja sova i sin säng bredvid mig i natt, det ska vi prova i alla fall. I morse sov han dock på mig eftersom han var lite orolig och jag försökte heala honom. Jag lyckades, men svårt att sova själv då. Annars sover han mellan Jocke och mig i sitt babynest, för er som undrar.

Förutom att jag har möblerat om så har jag piffat på kontoret, det blev cirkus av allt. Jocke får vara direktör, jag är clown och Lucy Luke har anmält sitt intresse som lindansös, någon mer som vill vara med? Jag tror dock att direktören kommer undra vad det är frågan om på kontoret, men jag tycker försåts att det är glatt och fint. Vimplarna får vara här till de kan flytta ut och göra cirkus på verandan. Det blir bra det.

Och så tyngdlyftning, ni ser, som i Astrid Lindgrens Pippi. Cirkus med världens starkaste man,
det är min farfar det.
I alla fall om jag får bestämma.

Kommentarer

 • Piia säger:

  Hej! Jag hittade till din blogg från knaadas sida. Nu har jag ännu en fin blogg att följa. 🙂 Jag ser att vi är i ungefär samma sits. Jag arbetar heltid (mammaledig nu) och driver ett nystartat företag vid sidan av. Min bebis är på jäsning fortfarande och jag hoppas att jag kommer att ha ork att driva företaget när han har tittat ut. Ha det så bra!

  Den 22 februari 2013 kl. 13:53
 • Eva säger:

  Hej Piia!
  Tack för din kommentar och välkommen hit! 🙂
  Hoppas att din bebis kommer snart och att allt går bra.
  Bästa hälsningar Eva

  Den 22 februari 2013 kl. 17:46
 • maddes färg och form säger:

  Det är samma här faktiskt, brukar också passa på att städa när lillen sover. Det är myyyycket sällan jag lägger mig och sover, har liksom inte ro till att sova om det är stökigt… Lite skadad 😉

  Den 1 mars 2013 kl. 16:20

Kommentera