Torr sur citron

Eftersom jag dundrade ner i en sur och ledsam svacka efter inbrottet så känner jag nu att jag är på väg tillbaka till min kreativitet. Vill helst inte vara en torr sur citron. Efter en ”Evas zumba” och ett boxningspass känner jag mig starkare i mig själv. Därför ska jag ladda bloggen med min medicin. Inte en ny film, utan det som det här sportlovet har gett mig. Låter nästan lite frireligiöst, men nu får jag börja tro på mig själv igen.

Och som en bit på vägen för att skingra tankarna har jag bland annat möblerat om med ljus, fått en trave böcker av pappa Pohlman från bokrean och den efterlängtade Stringhyllan av mamma. Tänk att materiella ting på en annan plats i hemmet kan få mig att må bättre… Lite sorgligt men sant. En sådan svacka som jag har kanske botas med hjälp av en stor portion dans, ännu större portion boxning och sen lite smått och gott på det som gör hemmet mer mitt. Tydligen, för idag är en bra dag.

Kommentera