Titta noga nu

För såhär ser en 29-årig fru Hjortsberg ut, så kommer ni inte se mig mer, för imorgon fyller jag 30 år. Det har i och för sig blivit den 28:e nu, men för att vara mer exakt så föddes jag kl 11.55 den 28:e juni 1981. Jösses vad tiden går fort.

I morgon för fem år sedan var jag t.ex. med och öppnade IKEA i Kalmar, då sjöng hela personalstyrkan för mig efter den svettiga öppningsdagen, imorgon vet jag inte vilka som sjunger, inte de på IKEA i Kalmar i alla fall. Men jag vet att jag ska äta glass till frukost. Jag vet också att internetuppkopplingen är bäst på nya uteplatsen…

Nåväl. Nu ska jag sova så att jag får äta glass snart. Förresten så har min sista dag som 29-åring varit alldeles fantastiskt bra. Vi var som bekant på stranden hela dagen, vi badade till och med i havet. Jag gjorde ett klassiskt kärringdopp i det 17 gradiga vattnet. Det var kallt som satan men uppfriskande som bara den.

Och Ölands norra udde plockade poäng i solligan. Härliga måndag!

Kommentarer

 • Miss E säger:

  GRATTIS
  i förskott
  till de
  30 första!

  Kram E

  Den 28 juni 2011 kl. 00:35

Kommentera