Tisdagslyx

SumoEast westChokladfondantTisdagshäng

Som sagt så är det bäst att passa på innan vi ska passa in, passa in som i en familj med tre. Därför kan vi säga att vi firade tulpanens dag, mitt studieuppehåll eller vår blivande familjekonstellation med en trevlig tisdagsmiddag på tu man hand på East West. Stans bästa sushiställe och den bästa sushin jag vet. What so ever.

Bokade bord online i förmiddags, otroligt smidigt, skrev i kommentarsfältet ”Om vi mot förmodan inte dyker upp och inte har hört av oss innan så föder jag barn, annars ses vi sen!”. Och inte har jag fött något barn heller. Ingen brådska på den där gymnasten i magen inte.

Så visst beställde vi in en planka med godsaker, varsin ingefärslemonad och toppade det hela med en dessert. Så rackarns gott att det smälter i munnen. Och så himla trevlig personal.

Vi skulle kunna säga att det var där den här familjekonstellationen började, med en förlovning för nästan precis två och ett halvt år sedan, då jag blev så till mig i mina Karlsson på taket hängselbyxor att lemonaden flög all sin väg, jag grät en skvätt och insåg att jag skulle bli fru.

Och nu är vi snart tre, jag är mätt och belåten som alltid när vi har besökt East West och jag längtar redan efter deras sushi igen. Har ni inte ätit sushi så är det rätt ställe att ge det en chans på, ni kommer inte ångra er. Senast vi var där och åt på tu man hand avslöjade jag min graviditet för personalen, tokigt kanske, men som en kul grej, skrev en berättelse på baksidan av kvittot, vilket senare hamnade på deras facebooksida och blev lite av en gillasuccé.

Jomenvisst. Så är det med det.
Och nu ska jag sova och undra när lillen kommer ut egentligen…
Sov gott godingar!

Kommentarer

  • Johanna Christensen säger:

    mmm det stället är anledning nog att flytta tillbaka till Örebro!!

    Den 15 januari 2013 kl. 21:59

Kommentera