Till Lucy Luck

Jag har en förkärlek till HM home och en ständig kärlek till Lucy Luck. Och eftersom de just nu tycks ha ett outtalat samarbete så har jag satt ihop ett kit till Lucy, till hennes fantastivåning där champagnen står på rad och bara väntar på att få bubblas upp till tonerna av fnitter och gamla minnen. Så om du fixar våningen så låsas vi att jag fixar ovanstående, sen fnittrar vi och bubblar och pratar REPU, ris och ros.

Puss på dig bakery C!

Kommentarer

 • Lucy Luke säger:

  Men älskling, puss och tack vad du är rar! Nu blir jag alldeles rörd. Saknar dig.

  Den 28 december 2012 kl. 01:30
 • Lucy Luke säger:

  Och jag gillar att jag nu har ytterligare ett fint namn. 😉 Lite luck är alltid bra att ha, för vad ska jag med Luke till egentligen?

  Den 28 december 2012 kl. 01:33
 • Eva säger:

  Ja, jag glömde bort det andra å tyckte att Luck passade dig bättre. Puss å kram fina du!

  Den 28 december 2012 kl. 10:01

Kommentera