Till Frank från Wenche

20130424-223726.jpgwenche designHyggen
I tisdags fick vi finbesök, fint för att det var första gången vi sågs på riktigt, Wenche och jag. IRL, alltså. Roligt på något vis. Vi känner egentligen inte varann men jag är ju som sagt ett stort fans till hennes design, en design som jag första gången fick syn på tack vare bloggen Anna ritar och sen dess kan vi säga att jag är lite av en stalker på Wenche a.k.a w:form.

Det är hon som bland annat har gjort de där superfina elefanterna som jag har klistrat fast på väggen i Franks rum. Och så den där toksköna hyggedräkten (hygge betyder typ mys på dansk, roligt om ni försöker läsa på danska) som jag har en av och som jag nu även har köpt en lika till Frank. Den kommer bli perfekt till dagis sen. Mamma och son i lika kläder, då kommer väl fröknarna undra vad det där är för en cirkusfamilj, men äsch. Jag står fast vid att sparkdräkt för vuxna är ett skönt och bra hittepå.

Och förutom den tjusiga hyggen så köpte jag några virkade flugor till både Jocke och Frank så att även de kan matcha varann. Och det bästa av allt, det kom med en väldigt fin krokodil i hatt och med mustasch och vassa tänder på sniskan.

Så nu är hela familjen fans till w:form och vi tackar det ödmjukaste för besöket och hoppas att vi ses snart igen!

Kolla förresten in w:forms hemsida här!

Kommentera