Till Emma – bröllopsfotografen


Foto: Bröllopsfotografen såklart! 

När jag skulle bli fru så tyckte jag som sagt att en duktig fotograf var lika viktigt som en vigselförrättare. Jag skriver jag för Jocke hade ingen talan gällande den punkten. Det var ett kriterier för att bröllopet skulle bli bra. En bröllopsfotograf av rang. Alltså.

Därför letade jag tidigt efter en sådan. Och jag fann dig. Du skrev mail som påminde om en öppen famn och jag blev till en början lite skeptisk men förstod snabbt att det skulle bli hur bra som helst. Och eftersom jag ratade bröllopstidningar och bröllopssajter men gärna tittade på fina fotografier så hade jag ingen aning om hur ett bröllop egentligen skulle gå till.

Och då måste jag säga att det var en himla tur att jag hade dig vid min sida under planeringen, dagen innan bröllopet och givetvis på bröllopsdagen. Och du gjorde ett fantastiskt jobb, men jag tycker att du kan lägga till bröllopsplanerare på ditt CW.

För vad hade minglet, snittarna och champagnen innan middagen blivit av om du inte sagt att så brukade man göra? Och vad hade hänt med blommarna på bordet om du inte hjälpt mig att plocka dem i blomsterlandet dagen innan? Hur hade bröllopsprogrammet sett ut och hur hade jag klarat planeringen utan en livlina i huvudstaden? Och hur hade fåren reagerat om det inte var du som stod bakom kameran? Och hur i helsike skulle det kunna bli så fina foton om du inte tagit dem?

Vi. Japp, ni får det bli vi, mannen och jag är väldigt glada för ditt fantastiska arbete. Att du dessutom smög runt under bröllopsdagen som en listig räv och fångade ögonblick, detaljer, skratt, kärlek och mycket mer utan att knappt märkas är bra. Och mer eller mindre ofattbart om man tänker på hur många fotografier du fick ihop.

Jag säger tack Emma för att du förevigade vår särskilda dag då jag blev fru i färgglada Converse och i en bröllopsklänning inte lik någon annan. Och jag säger tack för att du fångade min snygga man på så många bilder att jag börjar dregla om jag tittar för länge.

Keep up the good work lady!

P.S  Några av ovanstående kort är även tackkort, är de inte fina så säg? D.S

Kommentera