The kalas

Kom på att det vore tråkigt med bara en kladdkaka till kaffet så därför åkte jag och handlade, köpte allt utom socker och mjöl, jag menar, det har man ju ändå hemma. Började baka, slängde ihop smeten till kladdkakan på en handvändning och tänkte att cupcakes är ju modernt, det ska jag också baka. Hade inhandlat det jag skulle ha och när det var dags för socker och mjöl fick jag typ dammsuga ur påsarna, lyckades hitta en extra liten burk med socker så att det räckte precis. Med andra ord var det lite svettigt där en och en halvtimme innan kalaset skulle gå av stapeln. Men jag gjorde det, jag debuterade som cupcakesmorsa. Sött utav helvete blev det, men gott och ganska fint.

Så efter den otroligt goda smörgåstårtan från Smörgåsverkstan så var det fika och paketöppning. Det var släkt, vänner och smörgåstårta högt och lågt. Frank behöver som bekant inte särskilt mycket, men ändå var det en hög med paket som öppnades. Och han fick superfina presenter, de får ni se senare. Men det roligaste av allt var förstås att leka med Vincent och alla släktingar. Och äta smörgåstårta med händerna. Blåsa ut ljuset gick sådär.

Så tack som tusan för att ni gjorde Franks första kalas precis så bra som ett kalas ska vara! Och för att ni hade handlat presenterna på favoritbutiken Glad!

Kommentera