The bröllopsklänning

Det var länge så att jag också ville köpa en likadan kostym som Jocke, eller varför inte bara gifta sig i sin sparkdräkt? Eller varför inte bara vara med på länk i morgonrock? Måste jag vara med på bröllopet, kan jag inte bara komma till festen? Så gick mina funderingar, för jag hittade ingen klänning som kändes klockren.

Jocke och jag var inne i brudbutiken i Örebro, men vi fick utslag av allt vitt, alla halvhysteriska damer och donnor som antingen skulle gifta sig om ett år eller gå på bal om några månader. Efter det gick jag inte in i någon mer butik med bröllopsklänningar. Tack men nej tack, inget för mig.

Istället började jag googla på 50-tal och färg. Ovanstående klänning kommer jag inte ihåg var jag hittade, tror att det var på samma sida där jag sedan beställde min. Men den här på bilden var ungefär lika dyr som middagen så den räckte med att titta på ett ögonblick.

Jag hamnade på en sida med massor av klänningar, och så fort jag fick syn på den med paljetter och tyll var knapptrycket för ”buy” inte långt borta. Det som var bra med den här beställningen var att de skickade klänningen till Sverige och att dollarn precis som med skorna stod lågt i kurs. Skorna stod inte lågt i kurs, men ni fattar. Jag skulle minsann inte lägga ut flera tusen på en rackarns klänning!

Det som jag dock bävade för var det här med en axelbandslös klänning, och om den skulle passa med skorna. Som ni vet, blev det en succé. Tuttarna var på samma fest som mig och skorna och klänningen var som gjorda för varandra.

Och ni som vill tro att jag har sytt klänningen själv, kan få tro det, men eftersom jag är en ärlig person så kan jag inte ljuga och säga att jag har sytt den, jag köpte den helt enkelt härifrån.

Kommentarer

  • Susanne säger:

    Underbar klänning!! Häftigt med såna skor till också. Det lilla jag hittills läst av dig ang Böda Sand verkar stämma sååå bra med denna brudklädsel. Du verkar vara en sån rolig och härlig tjej!

    Den 2 augusti 2011 kl. 00:43

Kommentera