Tentan avklarad

VälkommenHallhjärnaPyntatSommarkökFranks cornerKryddad vikingAteljénSnabbtorkandeSaftkalasSimma lugntÅterställdSjömansfestDukat

Puh, vilken tenta sen. Alla inblandade dröp av svett. Det här med salstentor där teorier ska memoreras och sedan skrivas ner på A4 efter A4 har väl aldrig riktigt varit min kopp te, så att säga. Men det har ju gått bra ändå. Tacka vet jag praktiska övningar som kan utbringa högsta betyg och där jag känner att jag hänger med de övriga i klassen. Där jag helst är bäst, förstås.

I fredags var det en sådan tenta, där jag fick känna mig stolt över vårt hem och min känsla för färg och form. Klart att de där salstentorna också kan ge högsta betyg, men just de betygen har väldigt sällan tilldelats mig, den teoretiska kunskapen och förmågan att memorera den till då det är skarpt läge, den står min bror för, med råge.

Hur som helst så är det ju alltid skönt med ett magasinfint hem, välstädat och pyntat med små stillebens av alla dess slag och malligt att få beröm av både fotograf och journalist för att jag kan se hur det kan tänkas bli på bild. Med andra ord en väl genomförd tenta. Vad jag får för slutgiltigt betyg återstår att se, för jag har ingen aning om när och i vilken tidning det eventuellt kommer att publiceras, men jag hoppas förstås på något flott magasin. Ha.

Ni kanske undrar var Franks rum är, hold your horses, det kommer i ett senare inlägg, han sa nämligen att han ville berätta om det själv.

Hej så länge!

Förresten, kanske är det någon av er som känner att jag har minsann också ett magasinfint hem, hojta till då vetja, för trevliga fotografer och lyhörda journalister vill gärna ha nya uppdrag.

Och ovanstående kort har förstås jag tagit och ingen proffsfotograf. Bara så ni vet.

Kommentarer

  • miss kitten heart säger:

    så himla fint! och så mycket att titta på! samlingen av marimekkoskålar är helt fantastisk, lampskelettlamporna gör mig grön av avund, och roliga och fina detaljer överallt… jag tror att jag måste gå tillbaka och kika lite till… 🙂

    Den 3 juni 2013 kl. 10:00
  • Eva säger:

    Åh tack! Välkommen att titta in så mycket du vill! 😀

    Den 3 juni 2013 kl. 14:17

Kommentera