Te på tu man hand

Jag dricker sällan te. Väldigt sällan. Mest för att jag blir så rackarns varm av det så att jag nästan svettas. Men nyss så frös jag och då passade det ju alldeles utmärkt bra att dricka te. Som tur var fick mannen och jag varsin fin tekopp i julklapp samt att jag fick rackarns gott julte av några föräldrar på jobbet. Det smakade som chailatte och smekte min tunga tillsammans med en gnutta honung.

Jag önskar inte att jag fryser mer, men jag önskar att jag inte svettas av te, för det var väldigt gott och tar gärna en kopp till. Gör det ni med för att vara på den säkra sidan mot kylan vetja…

Kommentarer

 • Victoria säger:

  Du får dricka varm choklad eller äta soppa i dem annars 😉 jag blir faktiskt oxå så där varm av te!!!

  Lustigt för jag läste häromdan i em blogg där hon gav julte (och Åre choklad) till lilllkillens fröknar varav en hette E och av nån anledning tänkte jag på dig och det var nog dig hon menade??! Internet är litet 🙂

  Kram och gott nytt år!!!
  V

  Den 31 december 2011 kl. 07:34
 • Eva säger:

  Haha ja. Precis så litet är det 🙂
  Tack så mycket för de fina kopparna, kommer säkert fungera lika bra till glass 😉
  Kram och gott nytt till er med!

  Den 31 december 2011 kl. 13:15

Kommentera