Tävlingen är typ avgjord…

Eller i alla fall för mig, för här blir det inget första pris inte. Jag har väl tjatat för lite på er eller så har jag helt enkelt inte Sveriges charmigaste hem, men det gör inget. För hemmet är tillräckligt charmigt för att jag och mannen ska tycka att vi har det oförskämt bra och lillen i magen kommer förstås få ett grymt barnrum ändå. Och det här med att åka till Svenssons i Lammhult får jag väl drömma vidare om…

Och donnan som leder i skrivandets stund och som jag hoppas kommer att vinna, nu när jag inser att loppet är kört för min del, hon har ett förbannat fint hem och har varit en av mina favoriter under hela tävlingen. Vill ni hjälpa henne att vinna så här i sista stund så tycker jag att ni ska kolla in Knaadas bidrag. Tjusigt värre och sannerligen en värdig vinnare, jag har minsann gett henne fem stjärnor och gläds redan med henne. Kolla även in hennes blogg för massa mer inspiration om diverse husligheter och tjusigheter.

Imorgon kl 17 avslutas tävlingen och den som har högst snittbetyg vinner, sen är det klart att det inte gör något om ni går bananas och värvar röster som bara den så att jag slutar som förstapristagare, men blir det inte så, så är jag nog för första gången en bra förlorare. Ha.

Kommentarer

 • Knaada säger:

  Men! Men…

  Tack Eva, jag kommer inte på nåt bättre att säga, tack!

  Tack för en god fajt och tusen tack för din röst! Vet du vad, du fick just nu en femma av mig du också 😉

  Den 26 september 2012 kl. 23:53
 • Eva säger:

  Tack. Jag ler lite på sniskan och hoppas in i det sista att du står som enväldig vinnare! 😀

  Den 27 september 2012 kl. 00:00
 • Stinislinis säger:

  Vilket stort hjärta du har 🙂 Fint gjort av dig tycker jag 🙂

  Den 27 september 2012 kl. 07:04

Kommentera