Tävla med Kitty

mama-nr3-2013-kitty-jutbring
Bild: mama.nu

Jag läser Kitty Jutbrings blogg, där får jag en massa tips från andra mammor som tvingas lyssna på jazz och förundras över hur det är att bli mamma. Kitty skriver ärligt och får en herrans massa kommentarer som jag hjärtligt tackar för. Och nu är det si som så att Kitty har en tävling tillsammans med GlamMom.se, där presentkort på bh lottas ut. Jo jag tackar ja.

Jag som verkligen inte gillar att köpa bh och som dessutom köpte två amningsbhar innan Frank kom, jag tog en storlek större och kunde inte för min vildaste fantasi förstå att jag omedvetet skulle knycka Dollys tuttar. Så nu kan vi väl säga att de amningsbharna som jag köpte innan passar bättre som armbågsskydd eller nåt, för på den här mamman passar de inte. Visserligen hade jag väldigt roligt när jag köpte dem för att det var som att öppna luckor i julkalendern, nåväl. Nu ska jag tävla och hoppas på vinst. Gör det ni med vetja, tävlingen pågår till den 25:e februari.

För att tävla ska man svara på följande fråga; Hur känns det att försöka tränga in sig i en för liten BH när man ammar? och maila sitt svar till tavlamedkitty@gmail.com

Hos mig kan jag säga att det känns som att kväva både kioskinnehavaren och mjölkproduktionen, det skaver både här och där. För utomstående som av någon outgrundlig anledning skulle tvingas se mig med bar rygg vid ett sådant tillfälle (bevare mig väl) skulle 1. Undra om jag likt en uggla har förmågan att vrida huvudet bakochfram, 2. Har satt bh:n bakochfram eller 3. Har reservkiosken på ryggen.

Med andra ord ingen stämningshöjare i jazzmedleyt precis, så armbågsskydden var en god tanke men tacka vet jag amningslinnen, so far. Men en tjusig och bekväm amningsbh skulle sannerligen få discodängorna att hagla tätt och mammasjälvförtroendet en egoboost.

Heja mig nu.
Kittys blogg hittar ni här.

Kommentera