Tantaluringen

20130625-203046.jpg
Då kanske ni undrar hur jag ska göra för att komma tillbaka till min egen ålder, helst lite yngre, jo det ska jag säga er att jag ska blanda ihop lite grönt, dricka upp det och sen gå fort och se glad ut. Ungefär. Eller så ska jag prova Herbalife och ge det en chans, någon av er som provat det? Och mamma, du kan vara lugn, det är inte så mycket hokus pokus som man kan tro, det finns forskning och medicinska resultat och det ena med det tredje, så jag ska nog kunna matcha min 18 åring snart. Haha.

Och varför jag ställde mig på den där vågen från rymden (uttala gärna rymden som brandchef Greger i NileCity) jo för att jag är nyfiken som få. Och anledningen till att jag gjorde det här nu är för att vi ägnar dagarna åt hälsoveckan på Böda Sand. Atleterna (mannen, moder Tereza och Nuppe) kör bootcamp på stranden kl 8, då jollrar jag med Frank och sen kör jag lite tantpass senare på dagen tillsammans med atleterna. Jisses vilka förebilder jag umgås med.

Idag har jag exempelvis skakat motionspoolen till bubbelpool, igår var det cirkelfys och imorgon är det ett annat jävlar anamma pass, och ja, träningsvärken är givetvis ett faktum. Tantaluringen känner av de där musklerna som legat på hold en aning, men det är som sagt en hatkärlek det där med träningsvärk.

Nåväl. Sen har vi ju semester. Det har varit fantastiskt väder här, vi har hängt vid poolen på Böda, Frank har doppat tårna i havet och jag har fått en brun ryggtavla. Så, är det såhär att vara 45 så ser jag nästan fram emot det…

Kommentarer

 • Agneta Johansson säger:

  Hallå Eva! Ser att allt är bra med dig och familjen, följer din blogg , inte slaviskt, men för det mesta. Du skriver så kul.
  Du undrar om ngn provat herbalife. Jag gjorde för ganska länge sedan och jag behövde gå ner ca 5 kg. Jag kan säga att det var trögt, jäklar vad jag kämpade…men olika saker fungerar olika på olika kroppar så testa…Detta vara en liten synpunkt från mig 😉
  Oj, jag måste bara få säga att du har en himla söt bebis. Kram på dig

  Den 27 juni 2013 kl. 17:48
 • Eva säger:

  Tack för din kommentar och vad roligt att du tittar in här då och då

  Den 29 juni 2013 kl. 19:53

Kommentera