Tankspriddnanny.nu

Jag har varit barnvakt i dag åt mina härliga kids. Dock fick de lov att komma till mitt arbete och busa lite med de barnen innan vi intog den vanliga middagen på Max. Det gick ju hur bra som helst. Succé med större barn på dagis ju.

Sen gick det dock inte lika bra. Jag har en nyckel till kidsens hus som jag trodde att jag hade med mig. Givetvis. Och när middagen var uppäten, vi var mätta och belåtna och skulle ta oss en bit utanför stan för att sedan kasta oss i deras soffa. Bara låsa upp och gå in. Då fungerar inte nyckeln. Den går inte att vrida om. Åh. Förlåt barn, men jag fick lov att svära lite.

Detta innebar ju då att vi var tvungna att åka tillbaka in till stan och hem till oss för att hämta den riktiga nyckeln. I samma stund som vi passerar stadens största korsning kommer jag på att jag visst har med mig nyckeln. Men då törs jag inte säga något utan kör en bit till så att vi kommer hem till oss. Piper in med lite saker och låsas att jag hämtar nyckeln.

Åh. Pinsamt klantigt. Sen åker vi tillbaka. Låser upp och läser läxa. Den sköna soffan hann jag inte sitta i dag, för mamma P kom hem nästan lika snabbt som oss. Jag säger tankspridd nanny punkt nu.

Och god natt.

Kommentera