Tanke och handling

Mellan tanke och handling hinner solen försvinna bakom den gråa dimman. Tanken var en morgonpromenad för att fånga de rosa molnen, ta kort på illröda rönnbär som skiljer sig från mängden och enstaka äpplen som envist hänger kvar. Men tröttmössan och morgonbestyren drar ut på tiden, trots att Frank tyckte att det var lämpligt att stiga upp klockan 04.00. Visserligen somnade vi om efter en och en halvtimme, men bara i sisådär 40 minuter. Livet som småbarnsförälder. Joråsåatt. Tips på hur vi ska få honom att sova längre, någon?

Hur som helst så blev handlingen en promenad i det gråaste av landskap, småbåtshamn och dova toner. Friskt och skönt trots ihållande snuva. Utegymmet stod på sin plats, tomt och redo för starka motionärer. Jag kände mig allt annat än redo, bort med snuva och fram med ljusterapi så är jag nog där snart igen…

Nåväl. En morgon mellan tanke och handling är ändå en skön start på dagen även om det känns som ett skämt att gå upp så förbenat tidigt. Tacka vet jag den ursköna sovmorgonen som vi fick i söndags. Mer om det senare. Nu ska jag fixa lunchburgare till min älskade familj.

Hej så länge!

Kommentera