Tänk om jag kunde programmera…

Om jag kunde programmera så känner jag på mig att det här skulle kunna bli en förbannat bra app för förskolan. Jag har ritat djur så det står härliga till och om jag själv får vara systemet, dvs. datorn i programmet då är det ju inga konstigheter. Jag kan låta som alla de där djuren, frågan är bara hur väl skillnaden hörs mellan exempelvis en get och ett får. Vad är skillnaden?

Men det och det där med att göra djuren animerade samt att ge dem ljud, det kan jag försöka programmera in i sömnen. För nu är den första prototypen inlämnad och jag är väl medveten om kompletteringar, men komigen, jag är ju en konstnär ingen programmerare…

Och dessutom har ju mina kreativa konstnärstimmar gått åt till självömkan och sängliggande istället för studier, så jag klappar mig på axeln och säger tack och god natt.

Kommentarer

  • Linda W säger:

    En get låter Määh, medan ett får låter bähähähä. geten är mer ”entonig” så att säga medan fåret ”hackar” fram sitt läte. hänger du med på min beskrivning? 😉

    Den 5 november 2012 kl. 08:48

Kommentera