TamTam for art

Kommer ni ihåg att jag var med på en tävling hos JTP där man kunde vinna en pall? Det är klart att ni gör, ni är ju inte lika vardagsförvirrade som mig, som häromdagen skulle klippa till plast till kökslådorna men drog ut lagom längd på hushållspapperet och la i lådan, rulle som rulle…

Men i alla fall. Jag har ett svagt minne av att jag sagt det här tidigare, men jag säger det igen. Jag vann! Yes asså. Klapp i händerna, vågen och jubelsmatter!

Och den pallen som jag vann var den där urtjusiga med Star Women, dessvärre hade hon flugit sin kos med sin hjältekappa så jag fick förmånen att välja en annan pall.

Väldigt roligt. Och de visade sig att det fanns en massa fina att välja på. Jag fastnade för ovanstående serie och givetvis för den med budskapet ”for art”. Så nu väntar jag ivrigt på att den ska komma hem till oss så att den kan få en plats i huset. Var ska jag sitta på denna grafiska pall, mån tro?

Och är det så att ni blir sugna på att beställa en egen pall så går det utmärkt att göra det i JTPs webshop, den hittar ni här. Alla pallar finns dock inte i hennes sortiment, men det går säkert att ordna om ni frågar snällt. Det pallar ni. Ha.

Kommentera