Tågtripp

Jag tog en tripp till Skövde igår för att hälsa på en av mina bästa vänner och numera min syster i mustasch, Lucy Luke (återkommer om vår mustaschkamp i nästa inlägg).

Senast jag åkte tåg var nog när jag pluggade till textillärare. Då fick jag härda ut på X2000 till Malmö, det gick oftast sådär eftersom jag är lite av en synonym för åksjuka. Men helgens tågtripp var med regionaltåg som inte stör mitt balanssinne. Och då är det skönt att åka tåg.

Det jag dock hade glömt bort är att det kan förekomma vissa komplikationer när man, dvs. jag som resenär försöker stiga av tåget. Då är det nämligen som så, att de som ska gå på tåget ska göra det innan jag har klivit av. Vad är grejen med det? Och hur svårt är det att bara stiga lite åt sidan och vänta på att vi som vill gå av, har gjort det?

Som tur var kom jag av där jag skulle och är åter hemma i Örebronx, med ett skvaller på överläppen som säger att här har det suttit en mustasch…

 

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Och vilken mustasch sen Endless Eve, värt varenda litet märke den gav på överläppen. Perfekt sätt att pumpa inte bara en nuna, utan även diverse tavlor i min lya. Och oj vad glad jag är över att du tog tåget som ledde dig till moi!

    Den 29 mars 2011 kl. 00:15

Kommentera