Tacka skatteåterbäringen…

Tapeter från Mr. Perswall och Photowall. PJ lampa. N°302 lampa. Mattor från Ege. Nattlampa. Bokstäver. Stringhylla.

Det här med att ha företag och inte tjäna så mycket men betala en preliminärskatt kan ha sina fördelar, jag får nämligen tillbaka några tusingar och då har vi bestämt att jag ska lägga dem på Franks nya rum. Så nu fantiserar jag friskt. Funderar på om han ska få en tokig tapet, en cool graffitivägg eller bara någon färgglad kulör. Jag älskar dessa barnrum hos ”Isa rusta upp” kolla in hennes blogg och Instagram vetja!

Jag har beställt en gedigen Stringhylla på golvgavlar och ett gäng hyllor. Det fiffigaste tycker jag är skrivbordsskivan som man liksom bara flyttar upp ju äldre Frank blir. Som ett höj och sänkbart skrivbord. Bra grej. Hyllan kommer i mitten på juni så då har jag deadline för resten av rummet.

I resten ingår en stor säng, max en 120 så att vi kan få plats utan att han sparkar ner någon av oss om vi kommer att få sova där. Det här med att sova i spjälsängen har jag slutat med, så himla bökigt. Och Frank sover alltid i sin säng men på helgmornarna kan han komma och mysa med oss och då är det ett jädra bökande med kroppsdelar kors och tvärs. Haha. Så en stor egen säng blir nog bra. Hans rum blir rätt långsmalt men stort ändå.

Jag vet att min bror och jag fick varsin stor säng av farmor och farfar när vi var små, sen hade vi banne mig dem till vi flyttade hemifrån och jag har då inte fått några men av det, så jag tror det blir finemang. Fast det kanske inte är ergonomiskt korrekt. Åsikt på det?

Förutom dilemmat med väggen så har han ju leksaker så det räcker och blir över, så det är bara att stuva in i hyllan när den kommer på plats. Kanske någon mer förvaringslåda annars tror jag att saken är biff.

Sen fantiserar jag om heltäckningsmatta i vårat sovrum, ny lampa till köket och så den där fototapet till oss. Men vi får väl se vad pengarna räcker till. Fint och praktiskt blir det hur som helst! Och jag längtar!

 

 

Kommentera