Svettigt snöpulsande

Den där promenaden förra veckan när snön kom på blixtvisit igen var sannerligen svettig. Frank fick sova i gammelvagnen under tiden som jag och min kära vän Lena mer eller mindre drog runt honom i några kilometer. Den andra vagnen fungerar inte alls i nysnö men jag tänkte att den gamla godingen inte skulle göra mig besviken.

Men dra mig baklänges! Jag hade behövt medar på den där rackaren för att promenaden skulle vara smärtfri. Nog gick det allt, men bakhjulen låste sig och vi fick kämpa oss fram på den oplogade vägen. Så mellan svaga svordomar stannade vi upp och anades in den friska luften och de dova färgerna i omgivningen. Hörde fågelkvitter och luktade på våren, fick se några svanar och trädknoppar som sträckte sig mot skyn.

Så trots det svettiga pulsandet och skuttandet sov Frank som en stock i vagnen, jag fick kvalitetstid med Lena och lägga lite mer vinter till fotoarkivet. Det var alltså helt okej ändå.

Men nu, nu välkomnar vi våren med öppna armar, ställer ner vinterkängorna i källaren och gömmer snöskyfflarna för ett bra tag framöver. Okej, deal?!

Kommentera