Sveriges charmigaste hem

Jajamensan. Av tidigare inskickade bidrag står jag som enväldig domare och utser vårat hem som Sveriges charmigaste. Tänk om det vore så enkelt att plocka hem 30 000 på valfritt möbelvaruhus. Tyvärr så fungerar det ju inte riktigt så. Därför vill jag ha eran hjälp. Jag ber på mina bara myggbettsknän om era värdefulla röster. För på riktigt, det är inte många hem som slår den här charmen som jag sitter och ruvar på.

Hemmet som leder just nu har för visso sin charm, men kom igen folket, plocka fram er kreativa sida och försök att se allt lite mer konstnärligt och finurligt. Bli inte lurade av väggord och chabby chic, nej se charmen i gamla prylar och personliga konstvärk.

Dessutom bjuder jag på en skakig film där jag presenterar hemmet. Så med risk för att bli åksjuk välkomnar jag er än en gång in i vårat kreativa och personliga hem.

Tryck bara på den här meningen för att komma till mitt bidrag. Röstar gör ni genom att logga in på facebook eller skapa er en egen användare. Heja, heja!

Tävlingen pågår till den 23:e augusti och man kan tyvärr bara rösta en gång, men ni är ju några som läser så jag håller verkligen tummarna för att ni stöttar mig i det här. Tusen tack på förhand.

Kommentarer

  • Wenche säger:

    5 stjärnor från mig!

    Den 12 juli 2012 kl. 08:44
  • Eva säger:

    Åh tusen tack Wenche! Dig kan man lita på 😉

    Den 14 juli 2012 kl. 20:52

Kommentera