Superhjältekrafter hitåt

20130922-232033.jpg

Rackarns seg söndag det här må jag säga. Den började med en gnutta sovmorgon och frukost på sängen, överraskande gott och kärleksfullt.

Sen strosade vi runt en stund, mannen och jag och hummade åt hemmets tumult. Drog på ett lager till av färg på fönstren till garaget, bättra på emballaget.

Fönstren som just nu ligger utspridda på kontoret och osar färg så man blir alldeles seg i kolan. Men om man vill ha ett fint garage får man leva lite pint, är det inte så man säger.

Så när ångorna slagit slint och vi ätit lunch från Karlssons catering gick vi och la oss igen, bildade en mur av våra kroppar runt Frank och tog en ordentlig eftermiddagslur. Sen fick vi lov att rycka upp oss, köpa energidryck och en påse godis för att åstadkomma lite höghöjdsträning på ett knyck, dvs lägga lite pannor på taket.

Med andra ord blev det lite gjort ändå. På Franks 8-månadersdag. Men det får vi berätta mer om sen, Frank och jag för nu ska här sovas, imorgon hoppas jag nämligen på superhjältekrafter till städning av hemmet och målning av fönster och dörr. Önska mig lycka till vetja!

Sov gott!

Kommentera