Super-Frank

20130507-224916.jpg

Super-Frank här. Det var ett tag sen jag skrev. Men ni vet, det är så himla mycket att stå i nu när det börjar bli vår och sommar. Det ska gås på promenader, bilarna ska tvättas, äppelträd ska sågas ner, stugan ska kollas till (jaha, hur många hus behöver man tänker jag, men hänger på för att inte verkar vresig, men det börjar ju bli en del att hålla reda på, om en säger) kött ska grillas, mamma ska träna och montera kök och pappa ska lära mig gå och sätta köket på plats. Ni hör ju själva, hur ska jag då hinna blogga. Liksom.

Dessutom ska jag hålla på med mina vardagsrutiner, äta, sova, bajsa, lattja med mamma på dagarna och med pappa på kvällarna, tala i tungor på morgonen och sjunga upp på kvällen. Svettas i vagnen på förmiddagen och sprattla i babygymmet på eftermiddagen. Det är med andra ord fullt upp och helt förståeligt att jag måste hoppa in som Stålmannen mellan varven, hur skulle det annars gå med att bevara livet på en pinne?

Så om ni ser en jäkligt liten och snabb blå varelse som viner förbi så behöver ni inte bli oroliga, lugn bara lugn, det är bara jag som tränar på att vara en superhjälte, tydligen behöver man nog vara det i dagens samhälle för att hänga med i svängarna. Men det är okej för mig så länge mamma och pappa ser till så att jag har allt annat så kommer nog superkrafterna av sig själv, eller vad tror ni?

Idag ska jag tex hjälpa mamma och bygga ihop lådorna till det där köket och bara det är ju en superkraft i sig, skruva-ihop-Ikea-kök-superkraften.
Wish me good luck!

Kommentera