Stuga uthyres…

ÖppentHallenHej duKöketSovaVälkommenDetaljer

Den här sommarstugan alltså. För er som inte vet fick jag den och katten på köpet när jag träffade Jocke. Jag vet, snacka om kap!

Sen har vi förstås renoverat en del och fixat och tricksat. Tänkte att jag skulle leta rätt på några bilder så ni fick se hur det såg ut innan. Fast det mesta hade Jocke gjort redan innan jag kom in i bilden. Så som badrum, kök och ny hall. Sen har vi som sagt byggt ett konferensrum till uterum, lagt på nytt tak och fixat gäststugan.

Som ni ser är det rätt ljust och fräscht, lite annorlunda pryttlar mot här hemma men ändå vår stil. Eller min stil. Förstås. Och nu är det si som så att vi tänkte att vi kunde hyra ut den en vecka eller två i sommar, om någon är intresserad. Stugan ligger vid Laxå ungefär, det finns sammanlagt 6 bäddar i huset, inklusive gäststuga och vi har en egen brygga nere vid en sjö. Det finns med andra ord badplats precis i närheten.

Så om någon av er är intresserad kan ni väl bara lämna en kommentar.
Annars kan jag ju fortsätta njuta där mellan varven. Det är nämligen alldeles förträffligt behagligt.

Kommentarer

 • Paulina säger:

  Hej! Skulle SÅ gärna vilja hyra den i sommar! Säg, finns det någon vecka i början av augusti eller så kvar för att hyra? och finns det biler på stugan utifrån sett? Hur är kommunikationerna till den? Finns det wifi….)

  Paulina

  Den 20 maj 2013 kl. 21:57
 • Therese säger:

  Hej Eva!
  Åh så fin stugan är! Man blir ju alldeles tok-såld. Skulle ni kunna tänka er att hyra ut den oss, mycket ordningssamma och skötsamma men en liten 1,5-åring? :-)I så fall när och för hur mycket? Är badet barnvänligt med en liten strand, eller bara brygga?
  Kramar
  Therese

  Den 21 maj 2013 kl. 10:45

Kommentera