Studera mera

20120903-213832.jpg

Från en flipperfis i magen till facklitteratur och universitetsbibliotek. Artefakt och publika interaktiva system i samhället. Välbehövlig hjärngympa och välkomnande utmaning. Distansstudier och student igen. Studera mera och aldrig bli fullärd.

Det är med en skräckblandad förtjusning och en ödmjuk inställning som jag går in i den här utbildningen, viljan är stark och hjärnhalvorna är vässade. Jag är beredd på första uppgiften och hoppas innerligt att mitt stora intresse och min vilja att utvecklas ska göra att jag når målet. Men det faktum att det bara finns 24 timmar på dygnet och insikten om att ger mig in på ett år av heltidsstudier gör mig väldigt ödmjuk.

Men jag provar och idag startade kursen. Och att hela utbildningen är på distans är ju fantastiskt bra. Jag uppskattar det lika mycket som Jocke uppskattar kanalerna och funktionerna på TV:n, det är lite lika. Det går att trycka på paus och det går att både spola framåt och bakåt och välja vilken tid på dygnet som jag önskar ta del av kursen. Tack högskolan i väst för att ni ger mig den här möjligheten.

Nu ska jag ge mig skönhetssömn och fundera på vilket publikt interaktivt system jag ska studera och analysera, har ni förslag på det månne?

Kommentera