Ströms trio

IMG_8271TedJohan&AlbinLurgubbarMorfarBra bitarDansa med mormorGitarrhals

Vi var alltså på after work på Naturens Hus. Eller after gräsklippning och after stugfix. Vi som i mamma Ulla, pappa Pohlman, Frank och jag. För idag blev det minsann en aktiv dag, inte bara för grävsnubbarna utan även för mig. Men dagens aktivitet får bli i ett annat inlägg. Och ja, nu har arbetet utanför fönstret avslutats för dagen och imorgon när solen lyser ska vi se vad för grusgrop de har åstadkommit…

Och det där med AW på Naturens Hus var väl ett himla bra hittepå. Extra bra när Ted Ström med söner spelar ur sig otroligt tjusiga melodier med vackra toner och måleriska texter. Sen att Frank sjöng lite rätt ut, utan någon som helst respekt för de riktiga artisterna får vi ändå se som charmigt, han höll sig i alla fall lite längre bak i publikhavet, och ja, jag säger hav, för det vara banne mig tokfullt. Och nu när Frank sjunger då är det inga Marlena Ernmanvrål längre, nej, nej, han tar bara ton och talar glatt i tungor.

Så nu är det jag som ska lyssna på Teds nya skiva, somna gott med en skagenmacka i magen och drömma vidare om det där garaget. Och om ni också vill gå på AW på Naturens Hus så har ni en sista chans nästa onsdag, dock inte med Ströms trio vid mikrofonerna utan något belgiskt fullblod, jag minns inte riktigt. Men det är säkert minst lika fantastiskt, så pip dit och låt sommaren leva vidare en stund till. Vetja.

 

Kommentera