Stora Holmen med Vincent

Om mamma har Stora Örebro som favorit så har jag banne mig Stora Holmen. Har ni varit där, himla härligt ställe må jag säga. Dessvärre är det stängt för säsongen nu men när det var öppet var det high life. Jag älskar att gå dit och hälsa på djuren. Och åka tåg. Jag har i och för sig bara åkt tåget en gång men jag har varit hos djuren några fler, men man måste ju typ stoppa tiden för att ta in alla intryck och äventyr.

För ni vet väl att jag har börjat på dagis nu och att jag pratar som om jag vore en ordbok och att jag dansar som om jag vore Shakira. Ja, jag säger ju det, stoppa tiden. Det där får jag berätta mer om senare, det är verkligen ett äventyr det där med dagis. Och hur Shakira dansar, jösses!

Hur som helst så var Vincent och jag på Stora Holmen för några helger sen. Roligt. Vi busade runt bland grisarna, fåren och korna. Kollade läget hit och dit, pussades lite och åt korv. Mamma tappade regnskyddet till vagnen men hittade det på en pinne längst med ån, någon snäll rackare hade hängt upp det där. Det var ju en himla tur med tanke på att det är så färgglatt och fint, vore dumt att förlora det på en ö i ån. Liksom.

Aja, mamma visade mig hur man tidsinställer inlägg på bloggen för som ni förstår är jag ju på dagis nu och leker med barnen och mina grymma fröknar. Älskart!

Ha en fortsatt fin måndag raringar! Kram so long!
Förresten, jag blir ju för 17 ett år och åtta månader idag! Grattis för det!

Kommentera