Stolt som en tupp

Idag var det som bekant UF mässa på Conventum. Jag smet iväg en stund på lunchen för att titta till ”mina” duktiga tjejer. Och redan då hade de plockat hem två priser. Jag blir rörd till tårar. Dels första pris för bästa hemsida, vilket vi kan tacka den fantastiska webbredaktören Erik Östman för. Yes asså!

Men de hade även fått tredjepris för bästa logga och nu på ”finalen” efter mässan vann de bästa UF. Jag ryser och blir så otroligt stolt, fäller en tår och ler stort. Så himla bra jobbat! Det innebär att de är det bästa UF företaget i Örebro samt att de får visa upp sig på en stor mässa i Stockholm i vår. De vann även första pris för snyggaste monter. Och jag borde ju därmed ha vunnit pris för bästa rådgivare.  Så nu sitter jag här och är stolt som en tupp. Det här ska firas! UF står by the way för ung företagsamhet.

 

Kommentarer

 • Johanna säger:

  Grymt kul har det varit idag, och du sprider alltid så mycket positiv energi Eva så här med vinner du inofficiellt pris för Bästa Rådgivare 2011 😀
  KRAM

  Den 21 mars 2011 kl. 21:21
 • Eva säger:

  Åh tack! Och ni ger mig så mycket energi att jag studsar från våra möten! Härligt som bara den! 🙂

  Den 21 mars 2011 kl. 21:26
 • BÄSTA UF 2011! | Mitt Avtryck säger:

  […] kommer lite senare idag annars kan ni kolla in Evas blogg för lite bilder& annan inspiration , vi har haft fullt upp med att fira men nu kör vi igång […]

  Den 24 mars 2011 kl. 10:48

Kommentera