Stolpskott

En gång för ganska länge sedan så gjorde jag en logga till Mosjö. Mosjö som flera med mig kallar för Mosås, är det stället som jag kommer ifrån. Den här loggan som jag gjorde presenterar samhället Mosjö på olika sätt och används flitigt. Det som glädjer mig lika mycket som det grämmer mig är att det sitter en tjusig skylt precis när man kommer in i samhället som välkomnar besökarna till just Mosjö.

Men där mina vänner har något stolpskott satt upp just stolpar för skylten. Hur tänkte de då? Låt mig gissa, var det kanske någon kommunsnubbe som blev beordrad att se till så att staketet inte ramlade?  Där det var tyngst och störst risk för ras, där satt/sitter ”min” skylt, å eftersom den här kommunsnubben förmodligen inte har någon känsla för konst tyckte han eller hon, snubban, att det blev bäst att först gjuta en plint för att sedan sätta dit stolparna ordentligt precis framför skylten.

Why oh why? Tror ni att staketet hade ramlat om stolparna satt så de inte skymde den tjusiga skylten? Grejen med det hela måste ju vara att stolparna ska fylla en funktion och inte bara reta upp ”konstnären”… i och för sig, är det bara en stolpe som sitter tvärs över skylten, men ändå. Varför inte sätta båda som den till vänster, nej just det, då hade de varit tvungna att gjuta en till plint, å det kostar pengar…

Kommentera