Stockhammar

Okej. Precis innan Askersund om man kommer söder ifrån finns sannerligen något mer värt att se. Stockhammar. Men det är liksom lite ett stycke för sig. Jag är mest imponerad av huset och frågar mig varje gång varför de som har butiken inte bor där och så konstaterar Jocke och jag att ja, här kan vi absolut bo. Och sen så berättar jag var min ateljé skulle vara, sovrum, vardagsrum osv. Det skulle bli fint och flott.

Och det är precis vad det redan är. Fint och flott. Många pryttlar faller mig dock inte i smaken men vissa får mig att längta till ett eget hus. Och ja, det är en inredningsbutik där fokus ligger på tjusiga, klassiska kökslösningar. De har nämligen ett koncept där ”vanliga” IKEA kök kan få piffas till med välpassande lister och dylikt. Om det är av intresse så hittar ni hemsidan här.

Jag föll förstås mest för de färglada överkastet och kuddarna. Men något handlat blev det icke. Vi var mest ute på flukt. Och för att få drömma vidare om ett eget hus. Dock slogs jag av tanken på att välja vilket framtida kök jag vill ha. Jösses det känns som en utmaning.

Till dess kan man även besöka stockhammar.se för att få se än mer av det fina huset samt av dess fina produkter.

Kommentera