Stig & The Simon

Som ni ser är väggen klar nu. Yes asså! Jag är så otroligt nöjd att jag inte finner ord. Jädra fräsigt garage alltså. Vi valde att göra som en ram runt målningen för att det inte skulle bli konstigt med lamporna och uttaget på väggen och jag måste säga att det blev riktigt bra.

Först tänkte vi att Simon skulle måla en lyktstolpe som vi sedan skulle sätta fast en av våra gamla skyltar på, men sen kom vi fram till att hans vägg får vara hans vägg. Den är färdig och fin som den är och projekt gamla gatskyltar få bli ett eget hittepå i ett annat hörn. Grejen är nämligen den att jag tjatade till mig ett gäng gamla gatskyltar som jag tänkte var roligt att sätta upp på väggen. Ska bara klura ut hur det blir bäst.

Sen har vi även tänkt hänga upp Franks trampbilar på väggen, det kanske jag redan har berättat, men anyway. Det blir bättre och bättre dag för dag. Och den där festen, den lutar sannerligen åt en vårfest med öppen garageport och fågelsång, för nu när snön ligger tät utanför så känns det inte lika lockande att duka upp till garagefest.

Hur som helst kommer jag prata med Stig varje gång jag går in i garaget, kolla läget med honom, om han testkört bilen och om han har det bra. Perfekt ju. Och om någon av er funderar på att ha en för jävla fräsig vägg hemma så rekommenderar jag Simon å det varmaste.

Och just det, Frank ska få en ny stol. Köpte en gammal sliten Tripp Trapp för några dundringar och lät Simon gå banans och självklart blev även det awesome, den ska bara torka lite så att Frank inte får graffiti på rumpan, lite tokigt liksom. Om ni undrade vad det var frågan om.

Kram so long godingar!

Kommentera