Sticky 9

Alltså nu har det ju helt slagit slint här, man kan ju tycka att det vore lämpligt att spara sina väl förvärvade slantar inför mammaledigheten, ledighet och ledighet, men inför tjänsten som tvåbarnsmorsa då den inte är lika högavlönad som säljare, i alla fall inte i form av pengar, men kärlek och tacksamhet. Oh yeah!

Så istället för att vara spara så har jag blivit slösa. Osmart, jag vet. Precis som att jag tänker att om jag vill ha en pryl nu så är det lika bra att köpa den eftersom jag sen inte alls kommer ha utsvävningar för fina fotografier, hyllor eller andra onödiga pryttlar.

Ja, jag hör ju själv hur det låter. Men jag kunde inte låta bli. En shopaholics bekännelser 2.0. För jag hittade en fin ram på Gallerix rea, 70 %, opps! Den där ramen har liksom 16 rutor á 10×10 cm, så då fick jag lov att styra upp lite tjusiga kort till den. Jag menar det är ju ändå väldigt sällan som jag förstorar mina bilder till papperskopior så då passade jag på när även sticy9 hade 20 % rabatt.

Och en herrans massa fina kort för 120 pix är ändå överkomligt. Så nu inväntar jag ovanstående minnen för att gör ramen hel och kanske ge den som present till mannen, rätt bra argument för mitt slösande. Haha.

Och på tal om present, imorgon fyller våran älskade Frank 3 år. Hallå, hur fort går tiden?
Bäst att jag går och lägger mig och funderar ut hur jag kan göra en kladdkaka till en Darth Vader.

Tack och god natt.
Och har ni missat sticky9 så kolla in det, jag är säkert sist på den bollen, men man vet aldrig, dessutom får du 15% rabatt om du använder den här koden: FRIENDXU0L

Kommentera