Start after – after start

En gång i veckan träffar jag ett gäng härliga, inspirerande, motiverande, företagsamma och kloka kvinnor (givetvis har de fler egenskaper än så, men ni förstår grejen). Nu har vi träffats fyra gånger och efter varje träff känner jag mig uppspelt och än mer företagsam.

Egentligen borde det heta start after, i alla fall hos mig. För som sagt, efter varje gång vi har setts går jag där ifrån med lätta steg, ett stort leende på läpparna och en ordentlig karusell i huvudet som försöker sortera alla tankar och möjligheter. Det känns som om jag vill starta en ny grej efter varje gång, start after – after start. Eller i alla fall plocka ner en av alla mina idéer på skrivbordet och bygga ihop den i ateljén med nya infallsvinklar.

Först ska jag sova på saken, i morgon när jag vaknar kanske en idé har hoppar ut ur huvudet och ligger serverad på kudden, i hopp om att bli bearbetad till en fantastisk produkt…

Så sov gott vetja!

Kommentera