Städa, boa, sova

20121231-002902.jpg20121231-002920.jpg20121231-003138.jpg

Det blev bök och stök och minnenas television i källaren idag. Eller igår. Vi sov ju till lunch så då är det inte konstigt att det blir lite tok med tiderna. Men bra ändå för då känns det som att det inte kommer vara några konstigheter att hålla sig vaken till tolvslaget imorgon, alltså idag. Haha.

Jag hittade en rolig öppnare (var Adam är har jag ingen aning om, men ni förstår säkert att han är en vinöppnare), gamla vykort, sällskapspel och så mina dagböcker. Och en herrans massa keramik, jag som trodde att jag inte lyckades producera något under mitt keramiska år på Kuben, men jodå, en servis för en halv nobelmiddag ungefär. Inget är det andra likt.

Och innan det är dags för skönhetssömn och summering av 2012 så bjuder jag på ett inlägg från mitt killtjusarliv sommaren 1996. Det är ju roligt nästan jämnt. Karro, kommer du ihåg det här?

960703 – Öland

… sen på natten så sov jag hos Karro i deras gäststuga, det var rätt så kul, för innan vi skulle sova kom vi på att vi kunde möblera om. Så då gjorde vi det, men till slut kom vi i säng och sen vaknade jag av ett vrål kl 9.30. Det var Karro som var jävligt förbannad på ett element. Jag ska sova där inatt också.

Idag har vi cyklat till Löttorps camping och kollat grabbar, bara ett problem, dem kollade inte på oss. Men grabbar fanns det, en hel del och inte fula heller, väldigt snygga. Sen var vi i Byxelkrok och köpte glass och korv och såg fler snyggingar. Nu ska vi nog gå till Karro.

Sov gott alla Ölands boys!

Ja jädrar, det är inget annat än killar i dessa dagböcker sen högstadiet. Skönt att jag är så vuxen nu och har en äkta man vid min sida, en bebis i magen, ett eget hus och är alldeles oförskämt lycklig över min tillvaro. Tänk om jag visste det när jag 1996 suckade och suktade efter var och varannan snubbe och dessutom trodde att de ville ha mig. Haha.

Det ska vara gött å leva!

Sov gott, nu är det bara 23 timmar kvar på 2012. Det ni.

Kommentera