Spretig söndag

I helgen hade jag en spretig söndag fast i positiv bemärkelse. Jag egoboostade för ett tag framöver, fick lite egentid och nya tighta brallor. Ha, högstadiets snyggaste rumpa är på väg tillbaka, det må jag säga. Och som ni ser har jag trollat till det och gjort som så många andra bloggerskor, riggat kameran, försökt se snygg ut och tryckt av på fjärrkontrollen. Ta det för vad det är, men brallorna sitter där de sitter (bilderna tog jag idag, mer om det senare).

Men det var inte bara ytlig egoboost som söndagen kryddades med. Jag ska nämligen vara rådgivare åt ett UF-företag igen. Och det känns så otroligt roligt och smickrande att få den frågan och att få kunna stötta fyra tjejer till att nå sina mål. Jag hoppas förstås på framgång å deras vägnar, och jag ska verkligen göra mitt bästa för att hjälpa dem.

I söndags hade vi vårt första möte, jag var nervös och sprallig och snubblade lite på orden i början, men när mitt chaite blivit ljummet kändes det som om jag var med i matchen och att vi tillsammans kommer göra det som krävs för att nå framgång. Förstås. Så nu är jag taggad till tänderna. Ni undrar förstås vad det är för produkt som de ska erövra Örebro, Sverige, Världen med? Det kan jag dock inte avslöja riktigt än, men det jag kan säga är att det kommer bli succé till fikat.

Så när vi hade teamworkat lite, som det heter, så sprallade jag vidare på stan. Tog tillfället i akt när Frank var hemma med pappa och så provade jag banne mig alla jeans på Monki. Nästan i alla fall. Om jag var svettig innan så var det ingenting mot matchen med jeansen i de surrealistiska provrummen. Dra mig baklänges.

Men det var det värt. Ett par toktighta gråsvarta pants, som ni ser och ett par blåa, minst lika tighta manchester.  Och jag behövde inte ens lägga mig raklång på golvet, det räckte med att dra in magen och försöka hålla fokus så att tant inte blev alldeles yr av alla speglar och lysdioder.

Ja jäklar.

Kommentera