Sporty Spice planterar…

Sådärja. Eftersom det är ansträngande i sig att bara förflytta sig när man är preggo, ännu inte på grund av storleken utan på grund av att kroppen helt sonika inte är riktigt lika alert som innan så ansåg jag det onödigt att duscha efter powerwalken, och helt sonika körde på nästa pass med plantering och piff på en gång.

Jag har egentligen ingen aning om hur det ska skötas med växter och vilka knep som ska användas när det ska planteras om och så. Men jag har sett på tv att det bara är att plantera om och sedan vattna och vårda växterna med kärlek. Jag provar med det. Det ser i alla fall bra ut.

Möblerna som vi hittade på IKEA var från sommarserien ROXÖ och som vi tyckte kunde bli perfekta att sitta och äta frukost i. Typ nästa sommar eller nåt. I framtiden önskar vi oss en lite större farstukvist så att vi inte behöver trängas så bland kryddorna, men till dess fungerar det här alldeles utmärkt. Och jag tycker förstås att det blev mycket snyggare än innan.

Nu är jag matt och har gått 12505 steg. Tar några till upp till duschen så ses vi kanske sen.

Kommentarer

 • Sofia säger:

  Men!? Läser på om hus och växter och tävlingar och inser att det inbakat i texten/texterna nämns en bebbe!!! Grattis! Gud så roligt! Hoppas du mår bra och att grodan där inne gör glädjesplasch när du vinner tävlingen!

  Den 5 september 2012 kl. 17:01
 • Eva säger:

  Åh tusen tack Sofia!
  Det hoppas jag med, just nu jobbar grodan och jag med flipperfisar 😉

  Den 5 september 2012 kl. 22:13

Kommentera